9/2/2010-Gràcies a tots i endavant

Comença el compte enrere pel 28 de febrer, data on seran cridats a les urnes els ciutadans i ciutadanes de prop de 80 municipis de 25 comarques de tot el país. En aquesta onada destaca el paper que jugaran les ciutats mitjanes, com són El Vendrell, Molins de Rei, Palafrugell, Vilassar de Mar, Palamós i Sant Quirze. La capital del Baix Penedès serà la ciutat més poblada amb gairebé 30.000 habitants.

Som conscients de la dificultat que suposa arribar a tots els veïns i veïnes de municipis molt densos, amb les eines altruistes i els mitjans de voluntariat des dels que partim. Per això hem de recordar que cada granet de sorra, suma. Cada voluntari és una peça de l’engranatge que fa girar la Consulta. Cada acte és un pas endavant per a difondre la nostra fita. Per això només us podem agrair la feina feta fins al moment i sobretot encoratjar-vos a que les properes 4 setmanes siguin intenses pel que fa al treball i a la il·lusió. No podem descansar mentre quedi un únic veí o veïna que no sàpiga que el dia 28-F té la obligació d’anar a votar ja que el seu futur està en joc.

Tots hem sentit que aquest referèndum no és vinculant, intentant, en va, menysvalorar-lo. La Consulta sobre la Independència ha estat i segueix essent tema central dels mitjans de Comunicació, en una època on el que no interessa ningú s’esforça a explicar-ho. Per això hem d’explicar ben alt que la nostra causa és noble i justa, i només té un nom per explicar-la : la democràcia. Que ningú tingui por a acostar-s’hi. Entre tots sumem sinèrgies, a través del treball constructiu i el “bon rollo”. Tothom hi és convidat en aquesta festa! I esperem que malgrat la son acumulada i l’energia invertida que requeriran els propers dies, disfruteu i feu créixer el grup, per a que el 28-F torni a ser un gran èxit.

Gràcies companys i companyes! Enhorabona per a bona feina i a seguir treballant!

Editorial del Consulta´m (núm.3)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada