7/2/2010-Presentació cosultes del Baix Llobregat

Avui ha tingut lloc a la Fira de la Candelera de Molins de Rei l’acte de presentació de les consultes sobre la independència als municipis de Baix Llobregat.
A l’acte hi han assistit els portaveus dels divuit municipis de la comarca on es farà la consulta el 28 de febrer, el 24 d’abril , el 25 d’abril o el 20 de juny.
Ignasi Termes, portaveu de la Coordinadora Nacional i membre de Molins Decideix, ha ressaltat la importància que el Baix Llobregat organitzi consultes sobre la independència com la resta del país, i també que tots divuit municipis treballin aplegats a la coordinadora del Baix Llobregat per unir esforços.
També han intervengut els portaveus de Begues Decideix, Francesc Sànchez, i de Torrelles Decideix, Joaquim de Pozo, que han encoratjat la població
del Baix Llobregat a exercir el dret a decidir; Josep Cruanyes, president de la Plataforma del
Dret de Decidir, que ha posat l’accent en l’acte de democràcia que signifiquen les consultes populars sobre a independència, i Miquel Fernández, de l’associació Els Altres Andalusos, que ha animat els ciutadans de la comarca, siguin o no independentistes, a expressar-se sobre aquesta qüestió amb les consultes.
Els divuit municipis de la comarca que faran la consulta són: Begues, Torrelles de Llobregat, Molins de Rei, Esparreguera, Castelldefels, Collbató, Corbera, Martorell, la Palma de Cervelló, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Just Desvern i Sant Boi de Llobregat. El Papiol ja va fer la consulta el 13 de desembre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada